2014. november 14., péntek

A hatalmas szempillák titka

Sziasztok!

Ma azt a "titkot" szeretném nektek elárulni , hogy hogyan tudtok hatalmas szempillákat varázsolni természetesen. Sok lány szenved abban , hogy nagyon kicsik a szempillái és nem igazán dúsak. De! nekem van erre egy úgymond titkom amivel nektek is egy kicsivel kisebb vagy ekkora szempillátok lehet. 

Ez egyébként a bátyám szempillája ( ő ugye nem használja ez a "szérumot" mert neki természetesen ekkora a szempillája)

Nem sok minden kell ehhez a kis szérumhoz csak összesen 3 dolog.

          - Ricinus olaj
          - Kókusz olaj 
          - E-vitamin kapszula 

Viszont ebből az igazán jó kókusz olaj és e-vitamin kapszula elég drága, de hogyha nagy dús szempillákat szeretnénk akkor igazán ne sajnáljuk magunktól. 


Elkészítése:  Egy kis tégelyben keverjünk össze egy kis ricinus olajat és kókusz olajat, majd ha ezt a kettőt jól összekevertük akkor adjunk hozzá körülbelül 3-4 e-vitamin kapszula belsejét. Ezt úgy tudjuk a legjobban megcsinálni hogyha a kapszulába egy tűvel egy lyukat "fúrunk" és megnyomjuk a tetejét így kifolyik belőle a "tartalom". Ezeket is keverjük össze, majd ha már jól összekevertük akkor egy szemöldök fésűvel vagy ha nekünk nincs ilyenünk akkor egy régi szempilla kefével kenjük fel este a szempillánkra és egész éjjel hagyjuk rajta, majd reggel mossuk le és meglátjátok , hogy mennyivel selymesebb lesz a szempillátok és , hogy sokkal szebben- jobban tudjátok kifesteni. 

Látható eredmény: 2 hét után 

Még egy titok:  Ha a szemöldökötöket rosszul szedtétek ki vagy nem nő akkor ezt a " kis turpisságot" kenjétek rá és 1-2 hét után látható lesz az eredmény. 

Remélem tetszett nektek ez a kis titok és ti is ki fogjátok próbálni, illetve segítettem megoldani a lányok problémáját.

2014.11.14                                                                                                   Lili

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése